BUKIRAJTE VEZ BUKIRAJTE ODMOR KUPOVINA NEKRETNINE Crno-bijela verzija
Ovaj sajt ima crno-bijelu verziju kako bi sadržaj bio lakši za čitanje. Da je uključite, kliknite na ikonicu OKO.. Zvučna pratnja Ovaj sajt sadrži zvučnu pratnju. Da preslušate tekst, označite ga mišem i kliknite na ikonicu koja će se pojaviti..
POVRATAK NA NOVOSTI IZ PORTONOVOG

23 Avgust 2021

Portonovi dočekuje pionire flamenko rumbe ekskuzivnim ljetnjim koncertom Gipsy Kings-a

Muzička scena Portonovog još jednom podiže ljestvicu ovoga ljeta, i to dugoočekivanim koncertom svjetski poznatih muzičara – Gipsy Kingsa. Gosti i lokalna zajednica će imati priliku da uživaju u posebnom koncertu, u ponedeljak 23. avgusta, u prelijepom ambijentu idilične jadranske rivijere.


Bend, koji je karijeru započeo u Francuskoj krajem 70ih godina XX vijeka, uglavnom je zaslužan za popularnost flamenko rumbe, i donio je svijetu zvuk progresivnog flamenka sa primjesama popa. Njihove najpopularnije pjesme poput „Bamboleo“ i „Volare“ su lako prepoznatljive širom svijeta, čineći da kroz decenije postojanja Gipsy Kings imaju ogromnu međunarodnu armiju fanova svih uzrasta.

 

“Sa njihovim nezamjenjivim i jedinstvenim aranžmanima za sedam gitara i snažnom ritam sekcijom, Gipsy Kingsi proslavljaju umjetnička nasljeđa Južne Evrope, Sjeverne Afrike i Mediterana. Provlačeći u sopstvenu muziku iste vrijednosti koje gaji i Portonovi, Gipsy Kingsi su pokazali da granice između naroda i kultura ne smiju da postoje, tako da smo izuzetno srećni što ćemo ih ugostiti ovoga avgusta.“, istakao je Rashad Aliyev, izvršni direktor kompanije Azmont Investments.

 

Koncert koji će biti smješten između brižljivo uređenih bašta Portonovog, čija je ljepota dodatno naglašena nestvarnom pejzažima Boke, učiniće veče pod zvjezdama zaista nezaboravnim. A prije koncerta svjetske klase možete vaša čula i osjećaje oplemeniti uživanjem u svemu onome što vam Portonovi nudi – pješčanim plažama, predivnoj marini, promenadama uz more i izuzetnoj crnogorskoj kuhinji.


Koncert je zakazan za 19 časova u Portonovi Vista ulici. Za rezervacije i kupovinu karata molimo da kontaktirate tim za organizaciju događaja na events@portonovi.com. Karte se mogu kupiti i na: www.gigstix.me


Pojašnjenje: Događaj se organizuje uz poštovanje i pridržavanje svih preventivnih mjera za COVID-19 i nacionalne legislative koja je važeća u trenutku organizovanja. Posjetioci se ljubazno mole da se pridržavaju svih mjera i preporuka.